Om oss

Vi vet att det kan vara svårt att ta steget mot en förändring. Då det gäller det egna hemmet så handlar det ofta om att lagt kort ligger. Då man väl fått sina möbler på plats så är det svårt att ändra om. Dels som en följd av att man kanske trivs med möblerna i fråga och där man kanske utvecklat en personlig relation med dem.

Dels också som en direkt följd av att det är jobbigt att bära möbler och att det är ansträngande att börja om. Samma sak gäller andra förändringar: man vänjer sig vid ett slitet golv, en flagnande tapet eller vid en fondvägg vars bäst-före-datum egentligen gick ut i början av 2000-talet. Det vill vi ändra på.

Vi vill försöka ge dig som läsare nya tankar, nya idéer och goda råd om inredning och design. Vi ska föda en glädje hos dig där du känner att du verkligen vill – och vågar – göra förändringar i ditt hem.

I många fall så kommer devisen om att less is more att gälla. Att man samlar på sig saker är naturligt, men att göra sig av med vissa möbler och andra detaljer är svårare. Kill your darlings! Låt det nya ta plats! Skapa mer rymd! Experimentera med färg och form!

Vi ska gjuta nytt mod i dig och hjälpa dig att skapa ett hem som verkligen säger någonting om dig som person – ett hem som du själv trivs i och som andra suckar avundsjukt när de kliver innanför dörren till.