Gör en billig renovering

Behöver ditt hem fräschas upp? Många drar sig för att börja göra i ordning sitt hem då det känns som det ofta blir både dyrt och arbetsamt. Dock kan man göra mindre förändringar som ger ett stort intryck och får din bostad att kännas fin och chic.

Måla om hemma

Ett av de lättaste och billigaste sätten att få till en stor förändring är faktiskt att måla om. Väggarna utsätts för mer slitage än man kan ana. Titta man lite närmre å sina väggar hemma så ser man att de är fulla med märken, fettfläckar och smuts. Allt det där går att få bukt med genom att måla om. Anlita en målare i Nacka som hjälper dig. Professionella målare gör jobbet snabbt och lätt utan en massa slabb och stök. Modern vattenbaserad färg innebär att du kan använda rummen direkt och njuta av resultatet.

Rensa bort

De flesta av oss samlar med åren på oss en massa saker som vi inte behöver eller ens tycker om längre. Vissa grejer blir utslitna men får ändå vara kvar i bostaden. Kanske har du gamla filtar, kuddar köksredskap och annat som bara ligger och skräpar. Ta ett ordentligt tag och gallra ut sådant som du inte längre vill ha eller behöver. Det som du rensar bort kan du lägga i tre olika högar: sälj, släng och ge bort. Det finns flera nätsidor där man kan sälja begagnade saker. Se till att återvinna det som du slänger på rätt sätt på en återvinningscentral. Ge bort det som är helt och rent. Använd inte välgörenhetscontainrar som en soptipp, det tar resurser från deras arbete.

Satsa på förvaring

Nu när du rensat bort en massa saker så har du antagligen fått mera plats. Fortsätt göra mer plats genom att sätta upp lite nya hyllor och liknande. Ett belamrat hem känns alltid smutsigare och är det ofta också eftersom det är mer svårstädat. Med mer förvaring kommer din lilla renovering bestå betydligt längre.

Lycka till!

Mer om målare kan du hitta på denna sida: målareinacka.se