Skapa ett kontor med atmosfär

För att skapa den perfekta miljön krävs professionella inredare. Personer som vet hur man formar en miljö som ökar produktiviteten och som är välkomnande för både anställda och kunder.

När Greger skulle starta sin juristfirma satte han sig ner för att planera kontoret. Ganska snart insåg han att det var betydligt mer jobb än han trott. Istället för att gå vidare med funderingarna kontaktade han Inventia inredningsbyrå som han läst mycket gott om.

De återkom till honom efter att ha arbetat fram ett förslag baserat på Gregers önskemål. I ärlighetens namn hade han gett dem ganska fria tyglar. De var ju de som var proffsen trots allt. Han blev inte besviken. De hade tänkt på allt från de ergonomiska arbetsplatserna till den varma och trivsamma miljön med vackra gröna växter.

En harmonisk helhet

Planera köp av höj- och sänkbara bord och stolar. Ett lättstädat fikarum. Konferensrum med allt för att göra mötet effektivt. Det är inte svårt. Men att göra det med stil, det är något helt annat. För det krävs kunskaper i att bygga miljöer utifrån vad kunden önskar. Frågor om ergonomi, ljus, ljud och luft är viktiga komponenter.

Vad ska inredningen förmedla? Ska den ge ett exklusivt intryck för de kunder som kommer på besök eller ska det vara en ombonad och varm miljö där klienter ska känna sig trygga och omhändertagna? Oavsett vad man önskar kan en professionell inredningsbyrå förvandla idéer till verklighet och ta sig an uppdraget hela vägen från planering till färdiginredda lokaler.