Inredare rättar till vinklarna i Uppsala

Hur skapar man feng shui i Uppsala? Måste man lägga kristaller på fat i alla rum? En inredare kan guida dig till ett hem i harmoni. Med eller utan kristaller.

Du behöver inte tro på magi för att leva i harmoni. Oavsett vad man tänker om energier och vinklars betydelse för vårt välbefinnande tycker nog de flesta att ett trivsamt hem ökar ens välmående. Alla kan vi ju inte ha känsla för hur man inreder men lyckligtvis finns det hjälp att få.

Du har säkert hört talas om feng shui eller kanske hört folk säga “det här känns inte feng shui”, som om det är något man ska känna till. Kortfattat är feng shui en kinesisk lära om hur man skapar harmoni mellan himmel och jord, det vill säga där vi lever.

Man får tro vad man vill om energiers flöden eller om kraften i olika material och färger men faktum är att inredning påverkar hur vi mår. Med rätt val av färger, former och placeringar kan man skapa ett hem med skön känsla. Att flytta soffan till andra sidan rummet kan kännas som en befrielse.

En livs levande inredare kan skapa harmoni med dina grejer

Hur gör man då för att skapa ett harmoniskt hem med lugn och trivsam atmosfär? En del är lyckligt lottade att ha ett sinne för inredning och kan gå på känsla. Om du inte är en av dem finns det ju manualer och guider som man kan söka sig fram till på nätet.

Men man går snabbt vilse i inredningsdjungeln. Dessutom vet ju inte en anonym handbok hur just du vill ha det eller vad som passar för dig. Det kan faktiskt vara värt det att kontakta en lokal inredare i Uppsala för att få guidning och hjälp för att skapa ett perfekt hem.

En livs levande inredare kan lära känna dig och ge dig tips på hur just du kan styla ditt hem för att det ska bli harmoniskt. Väldigt mycket kan man uppnå bara genom att använda de saker som man redan har så det behöver inte bli en kostsam affär.